Visceralis terápia számos esetben megoldást jelenthet!

Szponzorált tartalom

visceralis terápia

visceralis terápia

Amikor a belső szerveink nem tudnak megfelelően elmozdulni a környezetükben, az az adott szervi működésre is hatással van. A kötőszövetes rendszer felel azért, hogy a csontok, izmok és a belső szerveink megfelelően kapcsolódhassanak egymáshoz.

A tartós kötőszöveti feszültségek fennállásával akár a betegségek kialakulásához is közelebb kerülhetünk.Még az is előfordulhat, hogy a laborvizsgálatokkal nem kerülnek felszínre, illetve a képalkotó vizsgálatok sem hoznak eredményt. Pedig a kiváltó okok vizsgálatával kezdődik minden kezelés, hiszen így lehet a legjobb eredményt elérni benne.

A visceralis terápia egy olyan manuálterápia, amely a belső szervekre fókuszál, ezeket vizsgálja és kezeli. A zsigeri hasi szervek vizsgálata is ide tartozik.

Miben tud segíteni a visceralis terápia? Gyomorproblémák, bélproblémák, ételallergia, valamint sportsérüléseknél, idegi sérüléseknél egyaránt alkalmazható. Különböző fejfájások léteznek, amelyek esetében szintén bevált módszerként alkalmazzák ezt a terápiát.

Attól függően, hogy milyen jellegűek a panaszok és milyen kiterjedtek, úgy állapítják meg a visceralis terápia kezelések mennyiségét is. Mivel ez egy terápia, ezért nem csak egy alkalomról van szó, hanem a kezeléseket szünetekkel tűzdelve, több alkalommal hajtja végre a terapeuta.