A vadgesztenye krém arcra is jó hatással lehet, nem csak lábakra.

Szponzorált tartalom

vadgesztenye krém

vadgesztenye krém

Gimnazista és egyetemista koromban a legfontosabb hobbim az olvasás volt. Egyszerűen faltam a könyveket. Azonban mostanában sajnos elég ritkán töltöm olvasással az időmet, mivel a munkámhoz kapcsolódóan sokat írok és olvasok, és nincs energiám még hobbiként is ezt csinálni. Az életemben így az olvasás helyét átvette a különféle sorozatok nézése, emiatt pedig sajnos elég sokszor kapom magam zsíros nasik fogyasztásán is. Ennek „köszönhetően” pedig (ahogyan ez várható volt) újra megjelentek ronda pattanások a bőrömön.

Anyukámtól kaptam azt a tippet, hogy az általa használt vadgesztenyés krémmel kezeljem gyulladt arcbőrömet. Elég szkeptikusan álltam ehhez az ötlethez, hiszen ilyen krémeket főleg lábápolásra ajánlanak. Anyu viszont azt tapasztalta, hogy a vadgesztenye krém arcra is jó, nem csak visszerek kezelésére. Mivel igazi gurunak tekinthető a különböző krémek világában, úgy döntöttem, kipróbálom az ötletet, és felkerestem az anyu által ajánlott herbiovit.hu weboldalt, ahonnan vadgesztenyés krém rendelhető.

Vadgesztenye krém arcra, visszérre és nehéz lábérzetre

A herbiovit.hu weboldalról rendelhető vadgesztenye krém arcra is jó lehet (ahogyan azt anyu is ajánlotta), hiszen rendkívül hatékony termék akkor, ha gyulladt bőrt kell ápolni. Legfőképpen azonban visszeres panaszok, lábfrissítés, valamint nehéz lábérzet kezelésére ajánlott.

A Herbiovit vadgesztenyés lábkrém a vadgesztenye kivonat mellett bortermő szőlő levelének kivonatát is tartalmazza. Továbbá borsmentaolajban és E-vitaminban is gazdag. Bőrnyugtató és bőrápoló hatásának erősítésében pedig részt vesz az aloe vera juice és a varázsmogyoró kivonatának kombinációja is.

A herbiovit.hu weboldalon részletesen megismerkedhetünk a kenőcs összetételével, és hatóanyagaival. Továbbá alapos leírást olvashatunk arról is, hogy pontosan milyen esetekben ajánlott használata.

A leírásból azt is megtudhatjuk, hogy a Herbiovit vadgesztenyés krém kiváló minőségű natúrkozmetikum, ami azt jelenti, hogy a termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges alapanyagot, amely bőrirritációt okozhat, valamint mentes a szintén nem mindenkinek megfelelő ásványi olajoktól is. Amellett, hogy natúrkozmetikum, a termék vegán formula is, ami egyszerre jelenti azt, hogy állati eredetű alapanyagok felhasználása nélkül készült, és azt is, hogy tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.

A csodálatos minőség mellett ráadásul (ellentétben sok más natúrkozmetikummal, amit pl. drogériák polcain láthatunk) az árai is igazán kiváló. Ja és nagyon jó dolog az is, hogy a vadgesztenyés krém a herbiovit.hu weboldalon jelenleg két kiszerelésben kapható, így mindenki eldöntheti, hogy nagyobb adag, de nehezebben szállítható, vagy kisebb adag, praktikus kiszerelésű krémet szeretne-e.

Kiváló natúrkozmetikumok a bőrápolás minden területére

A herbiovit.hu-n egyébként nem csak vadgesztenye krém kapható, hanem további remek minőségű, bőrápolásban használható natúrkozmetikumokat, az egészséges életmódhoz elengedhetetlen étrendkiegészítőket és egészséges nasikat is találunk. (Ez utóbbit szerintem rendelek is, hogy ne folyton pattogatott kukoricával tömjem magam sorozatnézés közben.)

A Herbiovit natúrkozmetikumok között számos bőrápolással kapcsolatos feladatra találunk prémium krémeket. Vásárolhatunk arc- és testápoló készítményeket. Kaphatunk a kéz érzékeny bőrének körültekintő ápolását lehetővé tevő krémeket. És különböző lábápolási termékeket. A bőrápolás mellett a Herbiovit termékeit különféle panaszok esetén is segítségül hívhatjuk. Találunk például zúzódások és véraláfutások kezelésére való krémet. De rendelhetünk izomfájdalomra, vagy ízületi bajok kezelésére alkalmas balzsamokat is.

A lábápolásra és arcra használható vadgesztenye krémhez hasonlóan a Herbiovit összes natúrkozmetikuma 100%-ig vegán formulájú krém, amelyek csak és kizárólag természetes alapanyagok segítségével nyújtanak gyengéd és mégis hatékony segítséget bőrünknek és testünknek.

Tippek és trükkök egy zöldebb élet megteremtéséhez

A herbiovit.hu-n kapható termékek környezettudatosság szempontjából is nagyszerűek, hiszen gyártásuk során ügyelnek arra is, hogy fenntartható módszereket alkalmazzanak, és a lehető legkevesebbet ártsanak a természetnek.

A fenntartható termékgyártás mellett a Herbiovit blogbejegyzésekkel is igyekszik segíteni azon, hogy környezettudatosabb életet élhessünk. Egy cikkből például megtudhatjuk, hogy mi az a három legfontosabb terület egy háztartásban, amelyeket apró és egyszerű változtatásokkal fenntarthatóvá tudunk tenni.

Nagyon hálás vagyok anyunak azért, hogy ajánlotta a herbiovit.hu-t. És egyáltalán nem csak azért, mert már most beleszerettem az összes natúrkozmetikumba, annak ellenére, hogy még meg sem vettem őket. Hanem azért is, mert a blogjuknak köszönhetően rájöttem, hogy kicsi és egyszerű változtatásokkal sokkal többet tehetünk a környezetünkért, mint azt én gondoltam volna.

Szóval legyen ez a záró tanulság mára: apró lépésekkel (pl. natúrkozmetikumok vásárlásával) hatalmas segítséget tudunk nyújtani a környezetünknek!