Az alakformáló kezelések segíthetnek elérni a célt!

Szponzorált tartalom

alakformáló kezelések

alakformáló kezelések

A testünk állandó téma, akár annak egészségéről vagy szépségéről van szó. A különböző ideálokhoz mérten próbálunk minél jobban kinézni, de legalábbis megtenni mindent azért, hogy bőrünkkel és testünkkel elégedettek lehessünk.

Különböző alakformáló kezelések léteznek, amelyek segíthetnek abban, hogy elérhessük a kívánt célt. Vannak csomagajánlatok és találunk egy területre vonatkozó kezeléseket is a Golden Shape kínálatában Pécs városában. Attól függően, hogy milyen területet szeretnénk kezeltetni, úgy érdemes felmérni a lehetőségeket.

Ott van például a rádiófrekvencia, mely arra szolgál, hogy akár a has, az arc vagy kar, esetleg a nyak és dekoltázs területén szeretnénk változást elérni, akkor azt biztonságosan, kényelmesen tehessük meg. Alkalmazható a hát, csípő, fenék és comb területein is, ahol a leginkább ellenállnak a zsírpárnák és ahonnan a legnehezebb fogyni. Feszesítő hatással bír.

A vákuumos kezelés rövid ideig tart, de annál hatékonyabb. Ehhez az eljáráshoz egyfajta köpölyözőt használnak, amiben folyamatos vagy pulzáló jellegű vákuum van. Ez végzi el a piszkos munkát és szünteti meg idővel a különböző zsírlerakódásokat, amelyektől olyan nehéz megszabadulni. Egyenletesebb bőrtónus érhető el vele, elősegíti a kollagénrostok termelődését.

Az alakformáló kezelések között van még a hullámmasszázs, amely szintén különféle területekre képes hatással lenni. Ez egy nyomásterápia, ami mind a végtagokra, mind a test számos területére vonatkozóan hatással bír. Sok esetben gyűlik fel a víz a szövetekben, ami nehezen tud távozni. Ezen zavar ellensúlyozására ideális ez a módszer, ami heti két-három kezeléssel célt tud érni.

Az alakformáló kezelések kapcsán elérhető csomagok tartalma lehet comb kezelés, fenék emelés, melynek hatására feszesebb fenék érhető el. De ugyanakkor lehetőség van szuper alakformálásra is. Amennyiben többet szeretnél megtudni arról, hogy a szalonban milyen módszerekkel dolgoznak, akkor látogass el a Goldenshape.hu weboldalra, ahol részletesen bemutatják a különféle alakformáló kezeléseket és azok lényegét!