Vezetéstréninget ajándékba

Szponzorált tartalom

autósiskola

autósiskola

Gyakran problémát okoz, hogy kiválasszuk a megfelelő ajándékot szeretteink számára. Ez nagy fejtörést okozhat, még akkor is, ha alaposan ismerjük, és tudjuk, mi mozgatja meg őket, hiszen a sok kimerített ötlet mind szűkíti a lehetőségeinket valami újdonság adására.

Egy ilyen fejtörés közben találtam meg az élményvezetést, ami jó ötletnek tűnt a páromnak, a programok ára viszont nem akkora, amit az erre szánt keretem finanszírozni tud. Felötlött azonban bennem, hogy hátha találok olyan autósiskolát, ahol vállalnak ilyesmit egy-két óra keretében is.

Elég hosszú ideje böngésztem már, és már kezdtem azt hinni, hogy csak normál vezetésórát tudnék venni, és esetleg rábeszélni az oktatót arra, hogy ilyen szempontból oktasson, de aztán ráakadtam egy iskolára, ahol menüpontként szerepel a motoros vezetéstechnikai tréning. Mivel férjem motorozni is szokott, azonnal úgy éreztem, megvan, amit kerestem.

A honlapon szinte minden kérdésemre választ kaptam a nézelődésem során, ki tudtam számolni, hogy mennyibe fog ez kerülni, és hamar megtaláltam a gyakorlati oktatásra vonatkozó információkat is. Szerencsére a Fordulat autósiskola elég sok gyakorlati vezetési helyszínnel rendelkezik Budapest területén, az általuk megadottak közül két helyszín is szóba jöhetett párom szokásos útvonalait figyelembe véve. Felvettem a kapcsolatot az autósiskolával, és bár elmondták, hogy nagyon leterheltek az oktatóik, de két órányi időt hamar találtunk egy olyan időpontra, ami nekünk is megfelelt.

Mindezt kérhettem ajándékutalvány formájában is, aminek még a kinézetét is én választhattam ki, szóval végül minden jól alakult.