Redőny a jobb hőszigetelés érdekében?

Szponzorált tartalom

redőny

redőny

Az árnyékolóknak azon túl, hogy árnyékolásra használjuk őket, egyéb szerepe is lehet. Napjainkban a csapból is az folyik (érthető okból), hogy régi, korszerűtlen nyílászárókat cseréljük újakra, válasszunk többkamrás ablakokat, szigeteljük be a házunkat. Ezeket azért hangsúlyozzák, mert így energiafogyasztás szempontjából sokkal hatékonyabb ingatlanokban élhetünk és ez a fajta anyagi ráfordítás rövid és hosszú távon is megtérül. 

A belső tokos redőny szintén azon eszközök közé sorolható, melyek segítik az energiahatékonyságot, amellett, hogy alapvető funkciójukat ellátja. Célja, hogy ne engedje be a nyári erős napsugarakat, avagy védje otthonunkat a felmelegedéstől, valamint hogy általa kicsit elzárkózhassunk a külvilágtól, amennyiben igényt tartunk rá.

A redőny télen a hideget is kint tartja, pontosan emiatt olyan hasznos a szerepe az energiahatékonyságban. Otthonunknak egy plusz szigetelést ad, hiszen az üveg felületek könnyen átengedik a hideget, bár ezen egy jó műanyag ablak is segíteni tud. A belső tokos redőnyöknél a szerviznyílás a lakásban helyezkedik el, ezáltal könnyen hozzáférhető.

Ez a redőny típus is elérhető műanyag, illetve alumínium változatokban egyaránt, ráadásul választási lehetőséget hagy számunkra azt illetően, hogy manuális vagy elektromos mozgatással akarjuk beszereltetni. A Redőnyben Otthon segít az Önnek leginkább megfelelő megoldás megtalálásában.

Praktikus, sokoldalú és esztétikus a redőny, akármelyik változata mellett is döntünk. Ezeket az előnyöket egyre inkább felismerik az emberek és egyre több redőnyös ablakot láthatunk, ha alaposabban megfigyeljük a különböző ingatlanokat. Árnyékolóként a legnépszerűbb mind közül, ráadásul másik nagy előnye, hogy nem csak fehér színben elérhető, hanem szinterezve is kérhetjük, amennyiben szeretnénk, hogy tökéletesen passzoljon az otthonunk homlokzatához!