Lakásbiztosítás szakszerű, professzionális segítséggel.

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás

lakásbiztosítás

Mindenki tudja, hogy a biztosítás mennyire fontos dolog, ugyanakkor azt is, hogy a megfelelő konstrukció kiválasztása egyáltalán nem olyan egyszerű, sőt, valójában igen bonyolult.

Sok dologra kell figyelni, például fontos, hogy véletlenül se biztosítsuk alul az ingatlanunkat, és ugyanilyen fontos az is, hogy egyéni igényeinkre legyen szabva minden pont, tehát például ha értékesebb kerti bútoraink is vannak, akkor ezekre is terjedjen ki a szerződés érvénye.

Nekem például egy ismerősöm, aki a lakása egyik szobájában hobbiácsként is tevékenykedett, s itt a fapor és faragasztó szaga miatt szinte folyton szellőztetett, úgy járt, hogy egyszer alaposabban be is ázott emiatt, ugyanis úgy felejtette az ablakot tárva-nyitva, amikor elment otthonról.

Az ő esetében akkor bizony kiderült, hogy a meglévő szerződése olyan volt, ami ilyen típusú kárra nem fizet, ugyanakkor megtudta azt is, hogy opcióként ez is létezik, tehát hogy egy adott lakásbiztosítás beázás esetén is fizethet, még akkor is, ha az ázási káreset nyitva felejtett nyílászáró miatt következik be.

Az ilyen egyedi igények tudatosítása tehát nagyon fontos, és alighanem nagyobb sikerrel kivitelezhető, ha biztosítási szakértők is segítségünkre vannak a folyamat során, hiszen ők teljes körű tájékoztatást tudnak adni arról, hogy milyen kiemelt, egyedi pontok vehetőek igénybe egy adott biztosítási csomagban.

A fent említett ismerősöm például ezért döntött úgy, hogy egy ügyféloldali visszajelzés alapján maximálisan megbízhatónak mondható közvetítő segítségével szeretné megtalálni a számára ideális megoldást, s ezért a Pannon Safe nevű szolgáltatót választotta. A munkatársaknak elmondta, hogy kiemelten fontos, hogy a lakásbiztosítás beázás esetén is fizessen, akkor is, ha az nyitva hagyott ablak miatt következik be.

A közvetítő aztán ebben is, de rengeteg egyéb egyedi lehetőség terén is segített neki, s így a szerződése tényleg a legutolsó pontig a személyes igényeknek megfelelően lett kiválasztva, úgy, hogy mindeközben a megfizethetőség szempontját is figyelembe vették.