Gumiabroncs rendelés könnyedén.

Szponzorált tartalom

https://gumidiszkont.hu

https://gumidiszkont.hu

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb élménye az volt, amikor a panellakásból kiköltöztünk a kertváros szélére egy hatalmas kerttel megáldott házba. Én onnantól számolom az igazán boldog gyerekkorom, mert rettenetesen élveztem a sok fát és bokrot, ami a nagy kerttel járt. Igazi vadregényes terep volt, még a szüleim is úgy gondolnak vissza arra a házra és kertre, hogy szinte paradicsomi volt ott az élet. Voltak állataink is, elég sok. Sőt, emlékszem, apukám egyik nap hazaállított egy pónival! Mondta, hogy egy olyan embertől vásárolta meg, aki csak kínozta az állatot, szörnyű élete volt nála. Mindezek mellett volt egy nagyon különleges fa is a kertben. Télen-nyáron sárga színűek voltak a levelei, olyan volt, mintha aranyból lenne, így nemes egyszerűséggel aranyfának hívtuk. A terebélyes lombkoronája alatt nagyon sok hely volt, így apukám nagyon szeretett ez a fa alatt autót szerelni. Mindig szerette a járműveit bütykölni, értett is hozzá, és érdekelte is. Azt mondta, hogy így tud pénzt spórolni az autószerelőn is, amit másra is el tud költeni a család. Emlékszem, minden alkalommal kész tortúra volt beszereznie apukámnak a gumiabroncsokat, amikor megérett egy cserére az összes. Járta a városi szerelőműhelyeket, de valahogy sosem sikerült elsőre a dolog, mindig több kört kellett futni. Szerencsére ma már ez könnyebben megy, a férjem is ezt a dolgot már az interneten keresztül intézi, pontosabban a gumidiszkont.hu segítségével.

A https://gumidiszkont.hu egy olyan webáruház, ahol gumiabroncsok százai között válogathat az ember attól függően, hogy éppen mire van szüksége. Egy véletlen egybeesésnek köszönhetően talált a férjem rá erre az oldalra, amikor hasonlóan gumiabroncs keresésben volt, mint annak idején apukám. Felkeltette rögtön az érdeklődését, amikor meglátta az oldal leírását. Ugyanis azt írták, hogy megéri őket választani, mert egy 100%-ban magyar cégről van szó személyükben. Ez már szimpatikus volt a férjemnek, hiszen szeret olyan vállalkozásokat támogatni, akik hazaiak. Ő maga is vállalkozó, így pontosan tisztában vele, hogy milyen sokat tud jelenteni akár egy-egy vásárlás is. Emellett már majdnem 20 éve foglalkoznak gumiszereléssel és értékesítéssel, és magyar áfás számlát állítanak ki minden vásárlásról. Ez is hasznos infó volt a férjemnek, mert az autója, amit nemrég vett, a cége nevén van, így természetesen minden kiadását el kell számolnia. De a gumidiszkont.hu-nak köszönhetően ez nem fog gondot okozni egy esetleges gumicsere esetén. 30 000 féle gumiabroncs található meg náluk, köztük személyautó, kisteherautó, teherautó vagy akár motorgumik is. Ráadásul pénzvisszafizetési garancia is van a gumidiszkont.hu-nál. Ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha nem vagyunk elégedettek a vásárlással, a cég vissza fogja utalni nekünk a pénzünket.

Mielőtt belementünk volna komolyabban a vásárlásba, néhány általam fontosnak gondolt dologról szerettem volna tájékozódni. Például a garanciáról. Nem egy megbízhatatlan oldalnak tűnt a gumidiszkont.hu, félreértés ne essék, csak jártam már úgy, hogy szerettem volna a garanciát érvényesíteni, de a webáruház kézzel-lábbal tiltakozott volna ellene, mindent megpróbáltak elkövetni, hogy ez ne sikerüljön. Így minden vásárlás előtt szeretem elolvasni a garanciális feltételeket. A https://gumidiszkont.hu-n az olvastam, hogy csak bizonyos esetekben nem lehet ezt érvényesíteni. Például olyan hibák esetén, ami helytelen tárolásból akad, vagy abban az esetben, ha a gyártó utasításait figyelmen kívül hagytuk, de ezek az esetek közé tartozik az is, ha baleset, rongálás vagy egyéb külső behatás okozta a hibát. Az igényünket a cég telephelyein, a Szervizek pontban felsorolt címen lehet leadni írásban. Ennek a bejelentésnek tartalmaznia kell az abroncs részletes adatait, az eladás időpontját, a vevő nevét és a reklamációval érintett abroncs tárolásának a helyét. Ebben az esetben mindig mellékelni kell a számlát a vásárlásról, hiszen enélkül nem lehet érvényesíteni a garanciális igényünket.

Miután mindezeket elolvastuk a férjemmel, következhetett maga a gumiabroncs keresés az oldalon. Igen ám, de azért ő sem akkora autóguru, hogy minden paramétert kirázzon a kisujjából, amire szükségünk lesz. Szerencsére ez nem okozott gondot, hiszen a https://gumidiszkont.hu oldalán van egy autógumi kereső, ami nagy segítség lehet a feladat megoldásában. Azt is olvasta a férjem, hogy ha az ember aznap délig leadja a rendelést, akkor akár másnap kézben tarthatja az autógumikat, amiket rendelt. Érdemes azt azonban észben tartani, hogy ez az év áltagos részére igaz, amikor kezdődik a főszezon gumicsere szempontjából, akkor a kiszállítási idő megnőhet néhány nappal a futárszolgálatok túlterheltsége miatt. Ezt persze szerintem mindenki megérti. Személyesen is át lehet venni a csomagunkat a telephelyen, ha esetleg ezt a módot preferálnánk. Nekem nagyon tetszett, amikor láttam, hogy a weboldalon a személyes átvétel rész mellett van egy Google térképrészlet, hogy az ember könnyebben odataláljon a telephelyre. Ugyan ez nagyon apró dolognak tűnhet, de szerintem az ilyen kis dolgoktól lesz egy cég igazán vevőközpontú, hiszen törődnek velük.

De nem csak a webshopja nagyon jó a https://gumidiszkont.hu-nak szerintem, hanem van egy blogfelületük is, ahol mindenféle érdekes cikkeket lehet olvasni autókkal kapcsolatban. Én például rákattintottam egy olyan cikkre, ami az elektromos autókkal és a környezetszennyezéssel volt kapcsolatos. Azt írták, hogy ha elektromos autóra gondol az ember, mindjárt mindenkinek az jut eszébe, hogy környezetbarát. Pedig kiderült, hogy a gyártásuk nem éppen környezetkímélő, hiába gondolja az ember azt. További hasznos lap volt az oldalon még számunkra a gyakran ismételt kérdések. Ezt én mindig támogatom egy felületen, mert úgyis lesznek olyan dolgok, amik egyes emberek számára nem világosak. Biztosan fel fogják tenni a kérdéseiket, és így meg lehet spórolni a kört, ha a kérdésünk feltevése előtt átfutjuk ezt a gyakran ismételt kérdések fület. Nekünk sem kell feleslegesen e-mailt írnunk vagy telefonálnunk, és a cégnek is kevesebb ideje megy el. Ha itt sem találjuk meg a megfelelő információt, akkor megtalálható egy telefonszám és egy e-mail cím, amin keresztül el lehet élni az ügyfélszolgálatot.

A férjem szinte soha nem szokott semmilyen hírlevélre feliratkozni, mert nem szereti, ha felesleges levelek jönnek a postafiókjára. A https://gumidiszkont.hu esetében azonban kivételt tett, mert mondta, hogy itt tényleg nem szeretne lemaradni az újdonságokról. Az biztos, hogy ma már nekünk sokkal könnyebb ezeket a feladatokat intéznünk, mint annak idején apukámnak. Neki is már megmutattuk ezt az oldalt, és mondtuk, hogy legközelebb szóljon, ha gumiabroncsot akar venni, mert segítünk neki rendelni. Nem kell már annyi helyre eljárnia, mint régen, hogy megtalálja a megfelelőt. Hanem már az otthona melegéből egy gombnyomással ki tudja választani a megfelelőt, és szintén otthon kell csak szimplán várnia, hogy kiszállítsák házhoz. Mondtuk, hogy természetesen ez egy kis plusz pénzzel jár, de azt válaszolta, hogy hajlandó bármennyit fizetni, hogy többet ne kelljen végigjárnia ezt a procedúrát.