Egy természetjárónak sem árt egy jó bulis kellék.

Szponzorált tartalom

szelfigép

szelfigép

Egyre többet szoktam kirándulni mostanában. Azt érzem, hogy ez az egyik legjobb módja annak, hogy az ember mélyebben megismerje a barátait. Persze nem jár minden kellemetlenség nélkül ez a tevékenység. Amikor együtt sétál az ember valakivel, akkor tényleg nincs semmi kiút egy beszélgetésből. Sokszor azonban azt vettem észre, hogy a kínos csöndeket szép lassan felváltja egy teljesen új ismeretségi élmény.

Most pedig ismét egy kicsit szerettem volna kitörni az alap kötöttségeim közül és szervezni egy nagy bulit. Ahhoz pedig, hogy a buli emlékezetes legyen, a szelfigép adott segítséget. Buli ötletek után keresgéltem a neten, mikor kiadta ezt az első helyen.

A szelfigép oldalára lépve rögtön elmosolyodtam. Ritkán lát az ember ennyire jól összerakott helyet. Minden a helyén van és nagyon rövid időn belül megtudhattam, hogy mire is képes a szelfigép.

Ez egy olyan kamera, amely segítségével saját magunk tudunk egyedi fotókat készíteni egy buli során. Ha bármi gond lenne, akkor a szelfigép csapatának egyik tagja segít nekünk. Ez a személy egyébként az esemény teljes időtartama alatt velünk lesz, úgyhogy emiatt sem kell aggódnia a szervezőnek.

Én ezt valóban egy nagyszerű kis ötletnek tartottam, úgyhogy eldöntöttem, hogy élek a lehetőséggel és igénybe fogom venni a szelfigép szolgáltatását. A hatás nem maradt el és mindenki a szelfigépről beszélt a bulin. Nem csoda.