Az új tintapatronnal könnyedén nyomtathatok ismét.

Szponzorált tartalom

tintapatron

tintapatron

Különös kapcsolatom van a programozással. Sosem voltam igazán reálos beállítottságú. Több, mérnöknek tanuló barátom ezzel szeret is viccelődni. Én vagyok a csapat hivatásos bölcsésze. De ettől függetlenül is sokszor érdekelnek azok a dolgok, amik „reálosnak” vannak beállítva. Az egyik ilyen dolog a programozás volt. Gyerekként, a nagyszüleimnél nagyon sokszor csináltam powerpointos diavetítéseket. Bármi lehetett volna belőlem. A probléma ott kezdődött, hogy középiskolában elmentem egy programozó szakkörre.

Itt egy idős néni tartott nekünk órát. Nem túlzok, mikor azt mondom, hogy halálosan unalmas volt. Aznap eldöntöttem, hogy nem lesz belőlem programozó. Tíz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra megtaláljam ennek a dolognak a szépségét. A karantén segített rátalálni erre a hobbira, egy netes könyv segítségével. Sosem gondoltam volna, hogy számítógépen fogok tanulni. De nagyon hálás voltam miatta, mert másképp nem találtam volna rá erre a csodálatos elfoglaltságra.

Volt azonban pár hátránya is annak, hogy a gépen tanultam. Az egyik, hogy nem tudtam megcsinálni az interaktív feladatokat. Ezért eldöntöttem, hogy ki fogom nyomtatni pár fejezetét a könyvnek. Ekkor jött azonban a felismerés, hogy a tintapatron kifogyott a nyomtatómból. Ez szörnyű volt és nem tudtam, miként tudnám megoldani. Nem akartam kimozdulni otthonról, úgyhogy az internetet vettem segítségül és végül a Nyomtatóalkatrész nevű oldallal megoldódott minden problémám.

A tintapatron keresőszóra adta ki az egyik első helyen. Nagyon örültem, hogy ilyen előkelő helyen van a keresési találatok között, hiszen ez azt is jelentheti, hogy sokan látogatják. Az oldal kialakítása rögtön megtetszett. Nem kell semmi túlságosan csicsásat elképzelni. Nincsenek idegesítő reklámok és mindent könnyedén át lehet látni. A színek is megnyugtatóak, ami nagyon fontos egy webshopnál, elvégre most ez helyettesíti a bolti környezetet.

Röviden, egy élmény volt ide belépni. A kezdőoldalon több aktuális ajánlatot is láthatunk, de engem a tintapatron részleg érdekelt igazából. Nem volt nehéz ezt sem megtalálni, egyszerűen csak ki kellett választani a menürendszerből. Nem kell megrémülni, a menük közt történő navigálás senki számára nem lesz túlságosan megerőltető. Én nem szoktam sokat online vásárolni, és még nekem is könnyedén összejött minden.

A legfontosabb szolgáltatás, amit a Nyomtatóalkatrész oldal nyújt nekünk, az az, hogy pontosan ki tudjuk választani, hogy milyen nyomtatónk van, és ennek megfelelően fogja kiadni a hozzá tartozó tintapatronokat. Ez számomra hihetetlen volt. Mint már korábban említettem, nem vagyok egy kifejezett technikai zseni. Ezért mindig, ha új patront kell vennem egy rendes boltban, rögtön keresnem kell egy eladót, aki el tudja magyarázni nekem, hogy melyik lesz jó az én gépemhez. A webshop segítségével azonban a saját tempónkban meg tudjuk nézni a nyomtatónk márkáját, és nyugodtan válogathatunk a különböző ajánlatok közül. Ez számomra nagyon felszabadító.

Az árakra sem lehet panasz. Természetesen olcsóbbak, mintha boltban vennénk tintapatront. Ez a webshop azonban még ettől függetlenül is rátesz egy lapáttal a kedvezményességre. Ha többet rendelünk az adott termékből, akkor olcsóbb darabárú lesz a tintapatron. Ez is egy kihagyhatatlan ajánlat volt, hiszen nem akartam újra ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni és inkább előre akartam gondolkozni. Ezért beraktam a kosaramba három tintapatront. A rendelés menete pofonegyszerű volt, nem fog senkinek sem nagyobb nehézséget okozni. A termékek kiváló állapotban meg is érkeztek pár nap múlva és nem lehetett semmi panaszom.