Te is csak akkor mész fogorvoshoz, ha muszáj?

Szponzorált tartalom

fogínyvérzés

fogínyvérzés

Nagyon sokan csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már nagy a baj. Viszont, mint minden betegségnél a tünetekre érdemes figyelni és egyből cselekedni. Így a fogínyvérzés tünetit is komolyan kell venni. Érzékeny, piros és duzzadt fogíny, fogmosáskor vérző fogíny. Ezekre a jelekre mindenképp figyelj! Ugyanis a fogínyvérzés fogelvesztéssel is járhat. Ezt szerintem mindenki szeretné elkerülni. Ennek ellenére mégsem cselekednek időben hiszen a fogínyvérzést nem találják nagy problémának. Viszont nagy bajjá válhat.

Hogy ezt megelőzd az évenkénti egyszeri állapotfelmérésre erősen ajánlott eljárni. A legideálisabb a félévenkénti fogorvosi felmérés lenne, de ha csak évenként mész el, hogy megnézesd a fogaidat, már akkor is sokat tehetsz az egészségedért. Az ilyen alkalmakon könnyen észrevehetők az éppen kialakuló problémák és megelőzhetőek vele a nagyobb fogászati beavatkozások.

Rossz tapasztalatod van fogorvosi rendelőkkel vagy fogorvosokkal? Akkor van egy jó hírünk. A Fogorvos Budapest csapata gondoskodik róla, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed. Az ide járó páciensek beszámolói alapján is elmondható, hogy az itt dolgozó orvosok empatikusak, segítőkészek, nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek és megbízhatóak. Pontosan informálnak minden beavatkozásról, annak a menetéről és nem végeznek el felesleges beavatkozásokat. Ameddig egy fogat nem kell kihúzni, addig a megtartásán dolgoznak. Ha végre pozitív élményként szeretnéd megélni a fogorvoshoz látogatást, akkor a Fogorvos Budapest rendelőjével nem foghatsz mellé.

Ezek mellett még mik azok a dolgok, amiért érdemes a Fogorvos Budapest csapatát választani?

Minőségi és szakmailag kiemelkedő csapattal dolgoznak, a kezeléseiket pedig elérhető áron végzik. Nem a legdrágább rendelőről van szó, ahová csak azok járhatnak, akik luxusra vágynak. Viszont ettől függetlenül a legjobb szolgáltatást kapod és e mellé még baráti árakat is.

Céljuk, hogy olyan orvos-páciens kapcsolatot alakítsanak ki, aminek köszönhetően visszatérő páciensek lehetnek. Ez azt is eredményezi, hogy kedvesek, segítőkészek és nem a saját érdekeiket nézik, hanem a páciens van a középpontban. Minden szolgáltatásnak így kellene működnie, de sajnos nem minden fogorvos dolgozik így. A Fogorvos Budapest viszont igen.

Nem csak az orvosok figyelnek az egészségedre és a jó környezetre, hanem az asszisztensek és a dentálhigiénikusok is. Mind azon dolgoznak, hogy Neked a legjobb élményed lehessen és egészséges fogakkal térhess haza.

A gyógyítás mellett a megelőzésre igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni, hiszen ők nagyon jól tudják, hogy a prevenció milyen fontos tud lenni. Éppen ezért minden páciensüket arra bíztatják, hogy ők is figyeljenek erre. Ehhez pontos útmutatást és tanácsokat is kapnak: hogyan mossanak helyesen fogat, mit használjanak még pluszban az alapos fogmosás mellett, milyen gyakran érdemes felkeresni egy fogorvosi rendelőt stb.

Náluk az első az elégedettség és az egészség. Ez az, amiért minden nap dolgoznak. Mint ahogy már korábban is említettem, nem ők lesznek azok, akik felesleges beavatkozásokat végeznek el csak azért, hogy több pénzt kérhessenek el. Náluk az első Te vagy, a Te elégedettséged és az egészséged. Minden más csak ez után jön.

Szeretnél egy ilyen fogorvos csapathoz járni legalább évente egyszer? Amennyiben igen a válaszod és régen jártál már fogorvosnál, akkor ne halogasd tovább. Mindenképp jelentkezz be hozzájuk és egy állapotfelmérés keretében megismerheted a csapatot és az ott dolgozók mentalitását és hozzáállását. Ha nem érzed magad biztonságban vagy nem érzed úgy, hogy velük szeretnéd megtartani a fogaid egészségét, akkor sem veszítettél semmit. Legalább megtudtad milyen állapotban vannak a fogaid.

Legyen Neked is élmény fogorvoshoz járni. Válaszd a Fogorvos Budapest csapatát és őrizd meg a fogaid egészségét velük.

Én nem egyszer jártam már náluk és mindig nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Amennyiben már nem szeretnél többet csalódni fogorvosban és nincs még egy jól bevált fogorvosod, akkor őket csak ajánlani tudom Neked. Éld át azt a kedvességet és odafigyelést, amit tőlük kapsz. Garantáltan nem fognak csalódást okozni és a fogaidnak is jót teszel, ha a Fogorvos Budapest csapatát választod.

Legyen fontos a fogaid egészsége és ne érd be a rossz szolgáltatással!