Na ezt nevezem én céges bulinak!

Szponzorált tartalom

Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás

Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás

Egy hatalmas, nemzetközi cégnél dolgozom, aminek több országban is van irodája. Európában és Amerikában is jelen vannak. Én a magyaroroszági irodát vezetem, és kifejezetten élvezem ezt a munkát, de tényleg.

Alapvetően IT cégről van szó, de egy eléggé speciális területen, ami azt jelenti, hogy sokat kell emberekkel és ügyfelekkel is foglalkozunk. Emiatt elég nehéz nekünk megfelelő munkaerőt találni, mert az informatikusok között elég sokan introvertáltak, ami elég nagy hátrány, ha emberekkel kell beszélni.

Persze ez is egy olyan dolog, amiben fejlődhet az ember, ha nagyon akar. Vegyük például az egyik munkatársamat, akit két évvel ezelőtt vettünk fel. Neki kivételesen elnéztük, hogy kevésbé kommunikatív, mert az informatika egy olyan területét ismerte, amit viszonylag kevesen, és amire nekünk nagy szükségünk volt.

A két év leforgása alatt azonban teljesen megváltozott: már jobban kijön az emberekkel, és már tárgyalásokat is képes lebonyolítani.

Látjátok? Az ember mindig fejlődhet!

Persze nemcsak ez a cég egyetlen sikere. Hihetetlen jó eredményeket értünk el az utóbbi időszakban, a kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére is. Emiatt aztán úgy döntöttem, tartani kéne egy céges bulit.

De ebbe szerettem volna bevonni valamennyire a többi irodát is. Egy olyan elvetemült ötletem támadt, hogy mi lenne, ha minden irodában tartanánk egy ilyen eseményt, de ráadásként a mi irodánk partiját még élőben is közvetítenénk a külföldi irodáknak. Az ötlet mindenkinek tetszett, szóval „csak” meg kellett valósítani.

Eleinte azt hittem megoldom házon belül, de beláttam: ez túl nagy feladat, és itt profikra lesz szükség. Egy kollega ajánlotta az interneteskozvetites.hu weboldalát, mert állítása szerint egy kiváló szolgáltatóról volt szó, és a korábbi munkahelyén már volt lehetősége ezt megtapasztalnia.

Az első lépésem az volt, hogy bepötyögtem a címüket a mobilomba, hogy egy kicsit jobban átláthassam, miről is van szó. Egy olyan weboldal bontakozott ki előttem, ami már elsőre is igazán biztató volt, és éreztem: jó helyen járok.

Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás, ha röviden kéne megfogalmaznom, hogy mivel is foglalkoznak ők, akkor azt valahogy így tenném.

Ez egy olyan terület, ahol nem egyszerű teljesíteni, hiszen számtalan komoly feltételnek kell megfelelni, elég csak arra gondolni, hogy a legmagasabb műszaki és technikai eszközökre van szükség arra, hogy a végeredmény tényleg a profizmust tükrözze.

És ez még mind kevés, hiszen ne feledkezzünk meg a második nélkülözhetetlen tényezőről sem, ami nélkül egyszerűen nem működhetne egy ilyen szolgáltatás: a szakértelem. Az itt dolgozók mindegyike elhivatott, és szívügyének tekinti, hogy olyan élő közvetítéseket nyújthasson, melyek minden felállított kritériummal szemben megfelelnek.

Ez a csapat egészen egyszerűen ezt szereti csinálni! Azt hiszem ez az egész működésüknek az alapja!

A weboldaluk segítségével sok mindent megtudhattam a Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás világáról, ami még laikusként is igazán érdekes.

Amit fontosnak tartok kiemelni velük kapcsolatban, az a rugalmasság. Nem csak a saját stúdiójukban van lehetőségünk a szolgáltatásukat igényelni, de arra is megkérhetjük őket, hogy egy adott helyszínre kiérkezve biztosítsák az élő közvetítés feltételeit.

A mi esetünkben ez például kifejezetten fontos volt, hiszen mi az irodában tartottuk a bulit. A nagy esemény előtt fel is mérték a terepet, hogy kitalálják, hova is lenne érdemes kihelyezni majd a kamerákat.

Érezhetően profik voltak, és végig az volt az érzésem, hogy kiemelt ügyfél vagyok a számukra. Persze az igazság az, hogy számukra minden partner kiemeltnek számít, és bárkiről is legyen szó, ők a maximumot akarják nyújtani.

Ezt a maximalizmust én is megtapasztaltam, hiszen a közvetítés egyszerűen fenomenálisra sikeredett. A felvételt rögzítették is, így azt anyagot a későbbiek során is felhasználhatjuk.

Nem értek hozzá igazán, de abban biztos vagyok, hogy a legprofibb kamerákkal dolgoztak. Elég volt csak rá néznem azokra a szerkezetekre, hogy ezzel tisztában legyek: ezek modern és drága eszközök.

A személyzet, akik kezelték a technikát, tökéletesen végezte a munkáját. Érződött, hogy ez a sokadik alkalma annak, hogy rendezvényeket közvetítenek.

Mit is mondhatnék még? Ha legközelebb is szükségem lenne majd egy hasonló szolgáltatásra, akkor már automatikusan őket fogom keresni, hiszen miért választanék mást, ha magasan ők teljesítenek a legjobban ezen a területen?

Úgy érzed, a cégednek szüksége lenne a kiváló szolgáltatásukra? Nem is lehetne egyszerűbb dolgod, hogy ezt elérd! A weboldalukon minden a rendelkezésedre áll, hogy kezdetét vegye valami nagyszerű!

Csak vedd fel velük a kapcsolatot, és ők minden további kérdésedre készséggel válaszolni fognak! Biztos vagyok benne, hogy Te is éppen olyan elégedett leszel majd, mint én, és hamarosan Te is ajánlani fogod őket másoknak!