CNC megmunkálás magas minőségben.

Szponzorált tartalom

cnc megmunkálás

cnc megmunkálás

Manapság, a számítógépek, a robotok világában olyan fokú minőségi munka elérésére van lehetőség, akár egy kisebb vállalkozás számára is, mely korábban csak az igazán nagynak mondható (s így hatalmas pénzeket megmozgatni képes) cégek sajátja volt. A CNC fémmegmunkálás erén ma már olyan jó átlagos nívó érhető el, melyre korábban nem nagyon akadt példa.

Ha jót akar magának, válassza az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-t!

A CNC megmunkálás olyan forgácsolási eljárás, amelynek keretében önműködő, számítógéppel vezérelt munkagép végzi el az ilyenkor szükséges forgácsoló feladatokat. A gépi feladatmegoldás által csökken a munkavégzés ideje, s növekszik a termelékenység. Az ilyetén megmunkálás egyidejűleg több tengely mentén is lehetővé teszi a munkát, míg a kézzel végzett kivitelezés során ilyenre nincsen lehetőség. Az Almásinál 15 darab esztergagép áll rendelkezésre annak érdekében, hogy egészen 7 tengelyig bezárólag komplett megmunkálást lehessen végezni. Egészen 300 milliméteres elforduló átmérőig képes a vállalkozás esztergálni, míg hossz tekintetében 750 milliméter jelenti a plafont. (Rúdból az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. masinái 65 milliméterig képesek a feladatot ellátni.)

Kérhető-e több műszakos termelési rend?

Igény esetén az Almási képes ráállni akár 3 termelési műszakra is, így szavatolva azt, hogy a megrendelő által kért alkatrészek megmunkálása minél előbb meg tudjon történni. Ez a fajta rugalmasság nem jellemző minden piaci szereplőre, ám az Almási Sándor nevével fémjelzett kft.-nél ez megtalálható.

Rendelkezésre áll-e felületkezelés az Almásinál?

Az a jó hír, hogy igen, az esztergált termékek kérhetőek felületkezeléssel is, legyen szó akár csak egy egyszerű barnításról, netán a sokkal komplexebben megoldható DeltaTone bevonat felviteléről.

Milyen anyagok esetében képes a vállalkozás CNC megmunkálásra?

Az Almási nagy pontossággal tud acél, rozsdamentes acél, alumínium, réz vagy bronz anyagokkal dolgozni, esetükben esztergálási munkát elvégezni. Amennyiben pontosan szeretné azt tudni, milyen gépekkel dolgozik a cég, akkor azt az almasi-s.hu oldalon részletesen is megtekintheti. Mindenképpen megéri tájékozódni, s a látottak alapján dönteni aztán arról, hogy a CNC megmunkálásra az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-nél kerüljön-e sor vagy sem.