Ha nincs hová pakolni

Szponzorált tartalom

pénztárca

pénztárca

Múlt héten arra az elhatározásra jutottam, hogy át kellene rendszereznem a fésülködő asztalomat, mert már teljes káosz uralkodott rajta, ugyanis mostanában nem volt időm rendet rakni ott, és egyébként sem volt soha elég tárolóm a rengeteg ékszeremnek.

El is döntöttem hamar, hogy önmagában a rendrakás bizony nem lesz elég, mivel már tényleg annyi ékszerem és kiegészítőm halmozódott fel, hogy nincs hova tennem őket. Szükségem lesz végre egy rendes ékszerdobozra!

Mivel mostanában nem lesz arra lehetőségem, hogy nyitvatartási időben bármilyen boltba odaérjek személyesen, így mindenképpen online vásárlásra gondoltam az ékszerdobozzal kapcsolatban. El is kezdtem nézelődni, hogy milyen lehetőségeim is vannak az internet terében. Kis idő múlva rátaláltam a bagbox.hu domainen lévő webshopra, ami már első pillantásra megfogott. Pénztárcák, mindenféle táskák, ékszeres dobozok, bőröndök bőséges választéka került elém ezen az oldalon. Rengeteg külön kategóriát láthatunk rögtön, és mindegyiken belül még több alkategória között is böngészhetünk. Például ha az érdeklődésünk az adott pillanatban a pénztárca részre visz minket, akkor ezen belül is választhatunk női és férfi pénztárca között természetesen. De például pincér-, vagy taxis bőr pénztárcát is találunk. És motívumos bőr pénztárcát, és még nagyon sok másfélét is. Ugyanígy a táskák, hátizsákok, iskolatáskák, és persze az ékszerdobozok között is bőven van válogatási lehetőség ám.

Én tehát ékszerdobozt keresni jöttem a bagbox.hu oldalra, és nem is csalódtam a kínálatban egyáltalán. Ékszerdoboz tekintetében választhatunk kis méretű ékszerdobozt, nagy méretű ékszerdobozt, de találunk karóratartót is, luxus ékszerdobozt és bőr manikűr szettet még. Én kiválasztottam a nagyméretű ékszerdobozok kategóriáját, mivel úgy gondoltam, a rengeteg ékszeremnek és kiegészítőmnek egy kicsi már sajnos nem lenne elég, viszont a luxusméret pedig már túl nagy, hiszen csak egy viszonylag kicsi fésülködő asztallal rendelkezem. Nagyon tetszett, hogy még ezen az alkategórián belül is szűrhetem a találatokat (szín szerint, árszabás szerint, méret szerint vagy gyártó szerint), illetve azt is beállíthatom, hogy mi alapján állítsa sorrendbe nekem az oldal a termékeket (népszerűség szerint, név szerint – A-Z-ig vagy Z-A-ig is lehet -, ár szerint – itt lehet növekvő vagy csökkenő is -, illetve felvitel szerint – ahol kezdhetjük a legutóbbival vagy a legkorábbival is -).

Hát a kínálat valami fantasztikus! Nem csak, hogy igazán bőséges minden kategóriában, de például az ékszerdobozok között egyszerűen gyönyörű termékeket láthatunk! A szivárvány minden színében pompázó termékek közül lehetetlenség választani. És nem csak a színek, de a dobozok elosztása is nagyon megtetszett, rengeteg pici rekeszben különíthetem el a kedvenc ékszereimet, és ennyi fiókkal, gyűrűtartóval, tálcával és kis rekesszel nagyon könnyű lesz rendet tartani a szeretett kiegészítőim között, ami eddig sajnos nem volt rám jellemző, de máris látom, hogy ezután ez másképp lesz.

Én már évek óta vegán életmódot folytatok, ezért is nehezemre esett az, hogy talán minőség szempontjából bőr terméket éri meg a leginkább vásárolni, viszont a bagbox.hu még itt is meglepetésemre tudott lenni, ugyanis az ékszerdoboz, amit kinéztem magamnak, az eredetire megszólalásig hasonlító vegán bőrből készült! A termék megnyitásakor egyébként találunk leírást is róla, és a jellemzői, paraméterei is szépen fel vannak sorolva.

Házhoz kiszállítást is vállalnak, illetve csomagpontra is kérhetjük a rendelt termékeket. Amúgy mindkét szállítási forma ugyanannyiba kerül, ráadásul nagyon kedvező áron szállítanak, és egyébként a termékeik is kedvező árakon vannak hirdetve – de szoktak akcióik is lenni, illetve bizonyos összeg felett a szállításért sem kell fizetni.

Én biztosan tőlük fogok vásárolni, és remélem, titeket is meggyőztelek ezzel. Mindenkinek jó vásárlást, és kívánom, hogy találjátok meg álmaitok ékszerdobozát, pénztárcáját vagy akár táskáját a bagbox.hu-n!