Prémium lakberendezési áruház.

Szponzorált tartalom

lakberendezési áruház

lakberendezési áruház

Ha Ön járt már hostelben, miközben külföldön tartózkodott, akkor pontosan tudja: az ilyen olcsó szállásokat általában az IKEÁ-ból rendezik be, mivel költséghatékonyság szempontjából így oldható meg legjobban a dolog. Ez ugyanakkor nem eredményez egyedi belső teret – igaz, egy hostel esetében mindez bocsánatos bűnnek számít. Úgyis az ár számít ekkor, az elfogadható minőségű berendezés megléte mellett persze. De mi van, ha valaki az otthonában ennél többre vágyik? Nekünk ekkor ez az ajánlatunk: http://artisdesign.hu/

Önnek az ARTIS kell!

Az egyediséget nem lehet megvásárolni – amennyiben élő személyről van szó, hiszen az, hogy kiből milyen ember válik, az legtöbbször nem pénz kérdése lesz. Egy lakás berendezésének kapcsán azonban már más a helyzet, hiszen itt az egyedi belső létrehozása érdekében igenis bele kell nyúlni a pénztárcába! Az ARTIS DESIGN kapcsán minden adott ahhoz, hogy a vásárló képes legyen megtalálni azokat az összetevőket, melyektől egy lakás egyedien lesz berendezve.

Bútort másutt keressen!

Egyedül a bútorok esetében célszerű máshol körbenézni, azzal ugyanis nem szolgál az ARTIS; ellenben ha függönyre, ha tapétára, ha árnyékolástechnikai megoldásra, ha bútorszövetre, ha lámpára, ha szőnyegre áhítozik a vásárló, akkor a lehető legjobb helyen jár a Róbert Károly körúti üzletben. Ajánlott először a fent már említésre kerülő honlapon szétnézni, hiszen abból az ember már tudni fogja: mint vásárlási alternatíva vajon szóba jöhet-e a számára az ARTIS vagy sem.

Mi a teendő akkor, ha valamit nem talál az érdeklődő?

Ilyen esetben fel kell venni a kapcsolatot az üzlettel vagy személyesen, vagy telefonon, vagy mailben, netán a weboldalon elérhető üzenethagyási lehetőséget igénybe véve. A hangsúly mindenképpen azon van, hogy ha a nézelődő nem is találja meg elsőre, amit szeretne, adjon egy lehetőséget (magának és az ARTIS-nak), hogy mégis elkerüljön az otthonába az olyannyira vágyott termék. Az ARTIS csakis neves külföldi gyártók elemeit forgalmazza, árusítja, melyeket aztán segít elhelyezni a vásárló otthonában.

Használja ki azt, hogy tavasz van!

Izgalmas és merész színkombinációkkal támadhatja meg a lakását, melytől az ingatlan üde, jó megjelenést tud kapni. A halvány-pasztell színek jelenleg nagyon trendinek számítanak, így ha valaki ennek mentén tervezi meg az otthona megjelenését, biztosan számíthat jó pár elismerő tekintetre. Természetesen, ha valakinek nem kenyere a pasztell, az most is alapozhat a feketére, melyhez mind a fa, mind az arany szín tökéletesen illik.